2000 – dosud Soukromá hotelová škola Bukaschool s.r.o.
2003 – 2007 Gastronomický poradce hotelu Merlot
2009 – dosud Člen představenstva AKC ČR
Autor Admin · Publikováno · Aktualizováno
Vedoucí gastronomických předmětů, učitel odborných předmětů – technologie přípravy pokrmů.
Příprava žáků na gastronomické soutěže (Nowaco Gastrojunior, Gastrohradec, Ostrava carvign cup, Carving cup Třebíč, O zlatou slunečnici Hera)
2006 – 2008 Vysoká škola hotelová – Management hotelnictví a lázeňství, magisterský studijní obor
2002 – 2006 Vysoká škola hotelová – Hotelnictví, bakalářský studijní obor
2000 – 2002 Pedagogická fakulta – doplňující pedagogické studium
1994 – 1998 SOU SČMSD Žatec, čtyřletý obor Kuchař s maturitou
Anglický jazyk – aktivní znalost slovem i písmem
Německý jazyk – pasivní znalost
2000 – dosud Soukromá hotelová škola Bukaschool s.r.o.
2003 – 2007 Gastronomický poradce hotelu Merlot
2009 – dosud Člen představenstva AKC ČR
2023 – Holandsko, Hotelschool the HAAGUE a Hotelschool in Amsterdam
2019 – USA, Texas, San Antonio, pracovní pozice kuchař
2018 – USA, Newark, restaurant Evero Spezia
2016 – 2017 – USA, Texas, San Antonio, pracovní pozice kuchař
2016 – Francie, Paloma, 2 hvězdy Michelin, pracovní pozice kuchař
2014 – Švýcarsko, TriBeCa Restaruant, Romanshorn, pracovní pozice kuchař
2013 – Švýcarsko, TriBeCa Restaruant, Romanshorn, pracovní pozice kuchař
2011 – Švýcarsko, Davos – Morosany Hotels 4*, pracovní pozice kuchař
2010 – Portugalsko, Hotely Pousadas, pracovní pozice kuchař
2009 – Kypr, Amathus Beach Hotel – Limmasol 5*, pracovní pozice cukrář
2009 – Kypr, Amathus Beach Hotel – Limmasol 5*, pracovní pozice cukrář
2008 – Německo, Steigenberger Grandhotel Petersberg 5*, pracovní pozice cukrář
2007 – Malta, Hotel Kempinski GOZO 5*, pracovní pozice kuchař
2007 – Finsko, Hotelová škola Kuopio, vzdělávací program Socrates
2006 – Litva, Hotelová škola Kaunas, vzdělávací program Socrates
2006 – Malta, Hotel Kempinski GOZO 5*, pracovní pozice kuchař
2005 – Finsko, Hotelová škola Kuopio, vzdělávací program Socrates
2005 – Malta, Hotel Kempinski GOZO 5*, pracovní pozice kuchař
2003 – Rakousko, Retz – Hotelová škola Retz, studijní pobyt
2002 – Holandsko, Maastricht – Vysoká Hotelová škola v Maastrichtu
2001 – Itálie, Bracciano, Hotel Alfredo 4*, pracovní pozice kuchař
Příprava studentů na gastronomické soutěže (Nowaco Gastrojunior, Gastrohradec, Ostrava carving cup, Carving cup Třebíč)
Úspěchy ze soutěží v ČR – přes 60 x zlatý diplom, 20 x stříbrný diplom, 10 x bronzový diplom
2016 a 2014 1. místo Nowaco Gastrojunior, pořadí škol v České republice
2010-2013 1. místo Nowaco Gastrojunior, pořadí škol v České republice
2007-2010 1. místo Nowaco Gastrojunior, pořadí škol v České republice
2004-2007 1. místo Nowaco Gastrojunior, pořadí škol v České republice
2009, 2008 1.místo Junior Carving CUP, pohár škol
Autor Admin · Published 29.4.2024
Autor Admin · Published 31.1.2024
Autor Admin · Published 2.11.2023
info@bukaschool.cz
ID datové schránky: fx8t2ih
Provoz kanceláře školy: 7:00 - 15:30
Informace o provozu podatelny
Kancelář školy +420 739 448 675
Mgr. Vlasta Bukačová +420 603 289 063
PhDr. Miloslav Bukač +420 603 493 195
správci webových stránek:
Ing. Roman Sejval
roman.sejval@bukaschool.cz
Josef Sinkule
josef.sinkule@bukaschool.cz
Pověřenec pro ochranu osobních údajů
Ing. Jiří Tyšer
tyser@seznam.cz
+420 777 220 214
Soukromá hotelová škola Bukaschool s.r.o.
Františka Kmocha 1823
434 01 Most
Česká republika
IČO: 25005928